Apparaten en accessoires
Groentencurry met rijst
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
Rijst
-
witte langkorrelige rijst300 g
-
water1300 g
-
zout1 ½ tl
-
25 g boterolijfolie25 g
Curry
-
korianderzaad½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
kardemomzaad½ tl
-
mosterdkorrel½ tl
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes15 g
-
verse rode chilipeper klein, in stukken1
-
olijfolie20 g
-
gemalen kurkuma1 tl
-
kokosmelk400 g
-
water200 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout2 tl
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)600 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)150 g
-
bloemkoolroosjes150 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
bevroren doperwten100 g
-
verse koriander enkel de blaadjes2 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1689 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
2252 kJ /
538 kcal
Vetten
8 g
Vezels
10 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
97 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4u. 45min
Chili con carne
40min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.